Beknopte Verhuurvoorwaarden

Prijzen:
Prijzen zijn per stuk exclusief de BTW, 7% schaderegeling en eventuele brandstofkosten. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Prijzen zijn geldig vanaf februari 2023. Prijzen zijn gebaseerd op maximaal 8 draaiuren per dag en 5 werkdagen per week. Extra draaiuren of draaidagen worden in rekening gebracht.

Betaling:
Binnen 30 dagen na factuurdatum.

Verzekering:
Er wordt 7% van de huursom berekend voor de schaderegeling van het gehuurde. Het eigen risico bedraagt EUR 2.500,- per gebeurtenis. Kabel- en leiding-schade is uitgesloten.

Levering:
Prijzen zijn gebaseerd op afhalen en retour-brengen van het gehuurde vanaf een van onze vestigingen. Aanvoeren en afvoeren van de machine kan door Compact Rent verzorgd worden tegen een transportvergoeding.

Gebruik van het gehuurde:
Huurder dient het gehuurde in dezelfde staat als bij ontvangst te retourneren. Eventuele reinigingskosten zijn voor rekening van de huurder.

Schade rupsen of banden:
Voor rekening van de huurder.

Brandstoffen en smeermiddelen:
Voor rekening van de huurder. Machines worden met volle brandstoftank door Compact Rent geleverd.

Acceptatie:
Compact Rent is gerechtigd naar eigen inzicht een acceptatiebeleid ten opzichte van haar klanten te voeren. Op verzoek dient er een geldig legitimatiebewijs en een uittreksel van de Kamer van Koophandel overlegd te kunnen worden. Tevens kan er een waarborgsom gevraagd worden.

Onze machines kunnen voorzien zijn van een GPS tracker waarmee locatiegegevens verzameld kunnen worden. Meer informatie over de wijze waarop deze gegevens worden verwerkt vindt u in de Algemene Voorwaarden.

De volledige algemene voorwaarden kunt u bekijken door op de link hieronder te klikken.

Algemene voorwaarden